De Mensen

IM-Company is boven alles een service gericht adviesbureau. Dit vraagt van onze mensen dat service gerichtheid hen als van nature in het bloed zit.

De consultant van IM-Company is niet alleen ter zaken kundig met minimaal een HBO/WO vooropleiding, maar heeft daarnaast de drive om samen met u te werken aan oplossingen voor uw uitdagingen.

Ons doel is het realiseren van toegevoegde waarde en wij laten ons daarop ook graag afrekenen. Onze mensen zijn relatiebouwers en geen eendagsvliegen. Wij begrijpen dat wij het vertrouwen van onze opdrachtgevers moeten verdienen en de hoge verwachtingen moeten waarmaken. Waar nodig werken wij in teams met wisselende samenstelling, afgestemd op de kennis en ervaring die op dat moment het beste past.

Kortom: de mensen van IM-Company zetten hun jarenlange ervaring met vraagstukken over Informatie Management, BIP, BCM, of bijvoorbeeld basisregistraties graag volledig in voor uw organisatie. Waar nodig samen met ervaren partners, die specifieke aanvullende expertise kunnen toevoegen.

Hiernaast presenteren een aantal medewerkers van IM-Company zich alvast kort aan u.

IM is our business, but we could be your IM-Company!