Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie of verandering. Hoewel we als IM-Company ons best doen om alle informatie zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan IM-Company niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. IM-Company ziet derhalve af van welke -aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Privacy

Om speciaal opgevraagde informatie te kunnen leveren, of uw vragen te kunnen beantwoorden, heeft het IM-Company persoonlijke gegevens van u nodig als uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze persoonlijke gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. IM-Company zal geen gegevens van geregistreerden en bezoekers aan derden verstrekken, tenzij de wet dit voorschrijft.

Van bezoekers aan de website van het IM-Company worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina’s van de website. Het doel ervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze bezoekers. In de regel zijn deze gegevens niet tot een persoon te herleiden.
Indien u vragen heeft over deze privacy statement, dan kunt u contact met ons opnemen.

Copyright

IM-Company behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. Wilt u informatie van deze site gebruiken dan kan dat alleen na schriftelijke toestemming en onder vermelding van IM-Company als bron en het copyright.